nove-studentske-tarify-t-mobile-nabizi-6-gb-nebo-16-gb-dat
Novinka Nové studentské tarify T-Mobile nabízí 6 GB nebo 16 GB dat

Nové studentské tarify T-Mobile nabízí 6 GB nebo 16 GB dat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2019 13:00 1

Operátor přichází s novou nabídkou pro mladé zákazníky. Od dnešního dne nabízí dva vylepšené tarify pro všechny studenty do 27 let věku. Ty stejně jako klasické tarify přináší zákazníkům hlavně větší objem dat.

Reklama

S tarifem Student získá zákazník 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 Kč měsíčně. Oproti stávající podobě tak mladí zákazníci dostanou o 4 GB více, přičemž měsíční útrata jim vzroste jen o 26 korun.

Pro lidi s vyššími datovými nároky T-Mobile vylepšil tarif Student DATA. Jeho hlavní výhodou je 16 GB dat plus 100 minut a 100 SMS do všech sítí. To vše za 575 korun. Dosud přišel Student DATA na 499 Kč s 10 GB dat.

„Tarify pro mladé patří dlouhodobě k nejoblíbenějším nabídkám T-Mobile a využívá je 10 % našich zákazníků,“ řekl Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplnil: „Studenti jsou datově nároční zákazníci, což se potvrdilo v létě, kdy téměř všichni využili naší nabídky neomezených dat.“

Nové tarify pro mladé lze od 28. listopadu pořídit ve všech standardních prodejních kanálech nebo na speciální internetové stránce www.t-mobile.cz/student. Oba nové tarify splňují podmínky pro zařazení do rodinného řešení Magenta 1 a díky tomu zákazníci mohou získat ještě výhodnější ceny.

Nové studentské tarify T-Mobile nabízí 6 GB nebo 16 GB dat
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama