huawei-p30-a-p30-pro-dostavaji-finalni-android-10-s-prostredim-emui-10
Novinka Huawei P30 a P30 Pro dostávají finální Android 10 s prostředím EMUI 10

Huawei P30 a P30 Pro dostávají finální Android 10 s prostředím EMUI 10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 11. 2019 14:00

Chytré telefony Huawei P30 a P30 Pro dostávají aktualizaci na systém Android 10. Update, jehož součástí je i prostředí EMUI 10, přináší kromě tmavého režimu také celou řadu dalších novinek, jako například elegantnější grafiku nebo přepracované animace. První zájemci se mohli účastnit beta testování už na začátku září, nyní je aktualizace k dispozici pro všechny majitele těchto modelů.

Reklama

Update naleznete v Nastavení telefonu, konkrétně pod položkou Aktualizace softwaru, případě můžete zkusit aktualizovat v počítačovém programu HiSuite. S příchodem EMUI 10 se majitelé P30 a P30 Pro dočkali vylepšeného tmavého režimu, který umí do černé zahalit i aplikace třetích stran. Změnou prošly ikony, animace a vývojáři se v neposlední řadě zaměřili i na zvýšení bezpečnosti a svižnosti oproti EMUI 9.1.

Do nového prostředí je implementovaný opět o něco vylepšený systém souborů EROFS a rovněž i technologie GPU Turbo 3.0. Součástí updatu je i funkce pro snadné propojení telefonu s notebookem, kterou Huawei nazývá Multi-screen collaboration“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama