stahujte-z-epic-games-store-hry-nuclear-throne-a-ruiner-zdarma
Novinka Stahujte z Epic Games Store hry Nuclear Throne a Ruiner zdarma

Stahujte z Epic Games Store hry Nuclear Throne a Ruiner zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 11. 2019 20:00

Zveřejněna byla nová nabídka herního obchodu Epic Games Store. Po Costume Quest a hororovce SOMA přišly na řadu tituly Nuclear Throne a RUINER. Čas na stažení máte do čtvrtka 14. listopadu.

Reklama

Nuclear Throne se hraje z ptačího pohledu a odehrává v apokalyptickém světě plném radiace, kde již žijí jen monstra a mutanti. Právě radiace zde slouží k úpravě vašeho hrdiny skrze různé mutace. Vyberte si jednu z dvanácti unikátních příšer a na cestě pustinou se budete snažit vylepšovat svého hrdinu pomocí nejrůznějších schopností. Retro grafika Nuclear Throne připomíná arkádové hry 90. let. Hrát můžete buď sami nebo v místní kooperaci ve dvou.

RUINER je střílečka odehrávající se v roce 2091 v metropoli Rengkok. V kůži hlavního maskovaného hrdiny se postavíte zkorumpovanému systému, abyste odhalili pravdu a vysvobodili svého uneseného bratra, který je držen kdoví kde. Pokud vás láká futuristická akce, RUINER je přesně pro vás.

Čas na vyzvednutí jak titulu Ruiner, tak Nuclear Trone máte do 14. listopadu. Závěrem podotýkáme, že ke hraní je třeba stáhnout klienta Epic Games Launcher.

Stahujte z Epic Games Store hry Nuclear Throne a Ruiner zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama