zacal-se-prodavat-spickovy-herni-headset-sennheiser-gsp-670
Novinka Začal se prodávat špičkový herní headset Sennheiser GSP 670

Začal se prodávat špičkový herní headset Sennheiser GSP 670

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2019 14:00 4

Výrobce Sennheiser zahájil prodej bezdrátového herního headsetu GSP 670, který díky USB adaptéru pro připojení PC či Playstation 4 nabízí téměř nulové zpoždění. Pro maximální všestrannost disponují sluchátka i připojením pomocí technologie Bluetooth a uživatelé se mohou těšit také na  výdrž až 20 hodin na jedno nabití.

Reklama

Špičkový herní headset musí samozřejmě nabízet i bohaté ovládací prvky. Pro snadné nastavení hlasitosti tak výrobce na pravou mušli GSP 670 umístil hned dva kruhové voliče. Větší slouží pro herní audio a menší pro komunikaci. Nechybí programovatelné tlačítko, které nastaví libovolný zvukový profil. Pro aktivaci mikrofonu s potlačením okolních ruchů postačí jeho vyklopení.

Možnosti headsetu navíc rozšiřuje aplikace Sennheiser Gaming Suite, která umožňuje specifické nastavení zvuku pro různé hry i binaurální simulaci prostorového zvuku s konfigurací 7.1. Kromě bezdrátového připojení s nízkou latencí s přibaleným adaptérem, nabízí sluchátka i spojení pomocí Bluetooth. Díky kodekům aptX LL a AAC uživatelé dosáhnou dobrého zvuku i s telefony a tablety.

Začal se prodávat špičkový herní headset Sennheiser GSP 670
i Zdroj: PCTuning.cz

Začal se prodávat špičkový herní headset Sennheiser GSP 670
i Zdroj: PCTuning.cz

Nechybí možnost propojení pomocí USB, které umožní přenos zvuku i rychlé dobití akumulátoru. Ten bude již po 7 minutách připraven na 2 hodiny hraní a plného nabití dosáhne během jedné hodiny. Následně zajistí výdrž až 16 hodin v případě použití s bezdrátovým adaptérem a celých 20 hodin v případě Bluetooth připojení. Automatické uspání v případě nečinnosti navíc zajistí, že hráč z baterie dostane skutečně maximum.

Sluchátka GSP 670 se pyšní i propracovanou ergonomií. Pohodlí zajišťují kovové klouby a nastavení přítlaku integrované v hlavovém mostu. Hráče tak nemusí trápit nejisté usazení headsetu nebo naopak přílišný tlak na spáncích. Náušníky se syntetickou kůží po obvodu pak zajistí velmi dobrou izolaci a jejich vnitřní strana opatřená semišovým materiálem zamezí pocení.

Dostupnost

Bezdrátový headset Sennheiser GSP 670 je dostupný na stránkách www.sennheiser.cz a u vybraných partnerů za cenu 8 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama