prekvapeni-asus-zenfone-6-dostava-finalni-android-10
Novinka Překvapení: Asus ZenFone 6 dostává finální Android 10

Překvapení: Asus ZenFone 6 dostává finální Android 10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2019 22:30

Chytrý telefon Asus ZenFone 6, který při svém uvedení na trh zaujal především jedinečným otočným fotoaparátem a zadní stranou s exkluzivním vzorem soustředných kruhů na matně černém podkladu inspirovaným filizofií Zen, získává nejnovější Android 10. Upozornil na to server XDA Developers.

Reklama

Dle známého zahraničního serveru má update velikost zhruba 800 megabajtů a nese označení 17.1810.1910.63. Součástí softwarového balíku jsou nejnovější bezpečnostní záplaty systému android stejně jako uživatelské prostředí ZenUI 6, které se však od starších verzí příliš neodlišuje.

Připomeňme, že ZenFone 6 je přístroj s 6,4palcovým displejem, v jehož útrobách tepe osmijádrový procesor Snapdragon 855, který je doplněn až o 8 GB operační paměti a až 256GB úložiště.

Překvapení: Asus ZenFone 6 dostává finální Android 10
i Zdroj: PCTuning.cz

Potěšující je také nadstandardní kapacita akumulátoru 5000 mAh, díky čemuž můžete počítat až s dvoudenní výdrží bez nabíječky. Velkým tahákem telefonu je otočný duální fotoaparát, díky kterému se uživatelé nemusí rozhodovat, zda dát přednost kvalitnější zadní optice, nebo se spokojit s horší přední, jako je tomu u drtivé většiny konkurenčních modelů. Hlavní čipem v tandemu je Sony IMX586 s rozlišením 48 Mpx a světelnou optiku f/1.79, zatímco druhý snímač má rozlišení 13 Mpx a objektiv se záběrem 125 stupňů. Světelnost v tomto případě činí f/2.4.

Asus ZenFone 6 se v ČR prodává za přibližně 13 tisíc korun s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama