aoc-q27t1-stylovy-monitor-navrzeny-ve-studiu-f-a-porsche
Novinka AOC Q27T1: Stylový monitor navržený ve studiu F. A. Porsche

AOC Q27T1: Stylový monitor navržený ve studiu F. A. Porsche

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2019 14:00

Společnost AOC uvádí do prodeje nový monitor navržený ve spolupráci se společností Studio F. A. Porsche. Jak asi tušíte, model Q27T1 zaujme hlavně svým vzhledem, tedy asymetrickým stojanem a minimalistickým bezrámečkovým designem.

Reklama

Nový AOC Q27T1 byl oficiálně představen už začátkem roku 2019, do prodeje se však dostává až nyní, se zpožděním několika měsíců. Vybaven je IPS panelem, který nabízí výborné barevné podání a dostatečně široké pozorovací úhly. Rozlišení je Quad HD, tedy vysokých 2 560 × 1 440 pixelů. Nechybí antireflexní vrstva eliminující odrazy a externí světelné zdroje; monitor je tak vhodný i do kanceláře.

Displej navíc nabízí široké pokrytí barevného spektra (90% pokrytí NTSC a 107% pokrytí RGB barevného pole) a jas na úrovni 350 nitů. Pro připojení zařízení nabízí dva HDMI porty a jeden DisplayPort.

Stojan monitoru vyrobený z kovu je asymetrický a dle výrobce pomáhá toto řešení vyvažovat hmotnost panelu. Možnosti nastavení polohy jsou trochu horší a upravit jde pouze sklon. Rámečky okolo displeje jsou velmi tenké a vstupní porty na zadní straně decentně ukryté. Ovládací panel se nachází pod spodní hranou na pravé straně

Monitor AOC Q27T1 bude v obchodech dostupný během listopadu za doporučenou koncovou cenu 8 429 Kč.

AOC Q27T1: Stylový monitor navržený ve studiu F. A. Porsche
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama