costume-quest-a-soma-jsou-na-epic-games-store-zdarma
Novinka Costume Quest a SOMA jsou na Epic Games Store zdarma!

Costume Quest a SOMA jsou na Epic Games Store zdarma!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2019 13:00

Po týdnu tu máme novou nabídku obchodu Epic Games, díky které si můžete stáhnout zábavné dvě hry zdarma. Nyní přišly na řadu tituly Costume Quest a SOMA, které si stačí snadno přidat do knihovny a už navždy zůstanou vaše.

Reklama

Současná nabídka je platná až do čtvrtka 7. listopadu, kdy současnou dvojici vystřídají hry Nuclear Throne a RUINER. Pro stažení Costume Quest a SOMA klikněte sem. Zároveň ještě připomínáme, že ke hraní je třeba stáhnout klienta Epic Games Launcher.

Costume Quest je odpočinkové halloweenské dobrodružství od Tima Schafera. V tomto RPG si vyberete hrdinu, se kterým budete prozkoumávat sousedství, plnit různé úkoly a sbírat kostýmy a různé předměty.

Costume Quest a SOMA jsou na Epic Games Store zdarma!
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá hra, kterou tento týden Epic Games Store nabízí, je z úplně jiného soudku. SOMA vás zavede na podmořskou stanici PATHOS-2, kde brzy zjistíte, že se v jejích útrobách děje něco vážně divného.

Potkávat budete roboty, kteří si myslí, že jsou lidé, a nahánět vás budou divné potvory. Zkrátka, okamžitě vám dojde, že na stanici nejste zrovna vítáni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama