honor-20-pro-miri-do-prodeje-v-barve-icelandic-frost
Novinka Honor 20 Pro míří do prodeje v barvě Icelandic Frost

Honor 20 Pro míří do prodeje v barvě Icelandic Frost

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2019 14:00

Značka Honor zatraktivnila nabídku svého klíčového modelu Honor 20 Pro o novou barevnou variantu. Nově je vrcholný smartphone k dostání i v provedení Icelandic Frost. Doporučená cena je za 12 990 Kč.

Reklama

Honor 20 Pro je již nějaký čas tím avsolutně nejlepším v nabídce společnosti Honor. Chlubí se bezrámečkovým displejem a hned čtyřmi hlavními fotoaparáty na zadní straně. Dotyková obrazovka telefonu nabízí úhlopříčku 6,3 palce a rozlišení Full HD+, tedy 2 340 × 1080 obrazových bodů. Selfie kamera se nenápadně ukrývá v průstřelu u levého horního rohu a pyšní se rozlišením 32 Mpx.

Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor Kirin 980, který kombinuje výkonná a úsporná jádra. Do vínku honor dostal také 8 GB operační paměti, 256GB úložiště i podporu funkce GPU Turbo 3.0, která je směřovaná na hráče pro zlepšení výkonu ve hrách.

Honor 20 Pro míří do prodeje v barvě Icelandic Frost
i Zdroj: PCTuning.cz

Největším lákadlem Honoru 20 Pro je fotoaparát. Základ tvoří 48Mpx senzor s umělou inteligencí a trojitou stabilizací obrazu. Další fotoaparát s rozlišením 16 Mpx pak nabízí širokoúhlý záběr 117°. K dispozici je také speciální ToF snímač pro makro focení již od 4 cm a 8Mpx snímač nabízející trojnásobný optický zoom.

V další výbavě najdeme baterii se slušnou kapacitou 4 000 mAh a podporou rychlodobíjení SuperCharge s výkonem 22,5 W. Nemusíte se tak bát, že na dobití akumulátoru budete čekat věčnost. Nezapomnělo se ani na duální Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth ve verzi 5.0 či podporu prostorového zvuku. Samozřejmostí je operační systém Android 9.0 Pie s uživatelským prostředím Magic UI 2.1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama