vodafone-ukazal-nove-neomezene-tarify
Novinka Vodafone ukázal nové neomezené tarify

Vodafone ukázal nové neomezené tarify

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 10. 2019 18:00 2

Tři velká zlepšení čekají v těchto dnech tarifní portfolio Vodafonu. Od 1.listopadu mohou nově i jednotlivci využívat, při kombinaci s pevným internetem, neomezená data v mobilu za 799 korun měsíčně. Druhou novinkou je tarif s neomezenou rychlostí mobilních dat. Do třetice pak přidává operátor mobilní data u Red tarifů – za 799 korun měsíčně dnes jednotlivý zákazník s tarifem Red získá 15 GB mobilních dat.

Reklama

„Chtěli jsme v České republice rozhýbat trh s neomezenými daty, a to se povedlo. Jako první operátor jsme v červnu přišli se stálou nabídkou neomezených mobilních dat pro rodiny i skupiny přátel. Jsme rádi, že se trh dál vyvíjí a my samozřejmě budeme rozvíjet i naše služby,“ řekl Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Vodafone si s příchodem listopadu připravil i akci jednotlivce s pevným internetem. Uživatel pevného internetu nově pořídí tarif s neomezeným daty za 799 Kč. Pevné připojení startuje na 399 Kč. Tato nabídka bude dostupná od 1. do 31. listopadu 2020.

Neomezeně také pro jednotlivce

Samostatná SIM s neomezenými daty i rychlostí jejich stahování, s neomezeným voláním i SMS, 1000 minut volání do zahraničí a s roamingem ve světě na týden zdarma vyjde na 1799 korun měsíčně. S pevným internetem vyjde neomezená SIM na 1597 korun měsíčně.

V dalších tarifech pak výrazně narostl objem mobilních dat. Přehled nové nabídky přináší přiložená tabulka.

Vodafone ukázal nové neomezené tarify
i Zdroj: PCTuning.cz

V nabídce Vodafonu nadále patří k nejvýhodnějším balíčky pro rodiny a skupiny přátel – jedno řešení pro pevný i mobilní internet, ale i televizní služby. Příkladem je v červnu spuštěný tarif Vodafone Neomezený, při kombinaci 4 SIM karet a pevného internetu přináší neomezená data do mobilu za 599 korun měsíčně.

„To je stále nejlepší cena na trhu. Balíčky si pořídil trojnásobný počet zákazníků, než jsme očekávali, a úspěch nás příjemně překvapil. Více než polovina zákazníků volí při aktivaci nového tarifu jednu z variant Vodafone Neomezený,“ dodal Vivas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama