deep-fusion-dorazil-na-nove-iphony-se-systemem-ios-13-2
Apple Novinka Deep Fusion dorazil na nové iPhony se systémem iOS 13.2

Deep Fusion dorazil na nové iPhony se systémem iOS 13.2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 10. 2019 12:30

Nejnovější verze operačního systému iOS 13, která nese číselné označení 13.2, přináší systém Deep Fusion pro fotoaparáty nových iPhonů. Ten umožňuje na vybraných telefonech společnosti Apple pořizovat fotky s nesrovnatelně lepším prokreslením textur, dynamickým rozsahem a detaily za středního a slabého osvětlení. Kromě toho se uživatelé dočkali i více jak 70 nových emotikon a podpory nových sluchátek.

Reklama

Aktualizace iOS 13.2 má velikost přes 500 MB a stahovat ji můžete prostřednictvím, nastavení vašeho iPhonu. Největší novinkou je již zmiňovaný systém Deep Fusion pro nové iPhony 11, který naplno využívá možností procesoru A13 Bionic, konkrétně pak Neural Enginu. V rámci iOS 13.2 se dále můžete těšit i na nové emotikony, oznamování zpráv v AirPods, podporu pro AirPods Pro, podporu směrovačů v HomeKitu nebo nové nastavení soukromí pro asistentku Siri.

Update také obsahuje opravy chyb, např. řeší problém s nefunkčním vyplňováním hesel či se zobrazováním telefonního čísla namísto jména z kontaktů, a přináší i možnost změnit rozlišení videa přímo ve fotoaplikaci, což v předchozích verzích nebylo možné.

Deep Fusion dorazil na nové iPhony se systémem iOS 13.2
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama