sest-konektoru-v-jednom-to-je-hub5c-od-firmy-transcend
Novinka Šest konektorů v jednom, to je HUB5C od firmy Transcend

Šest konektorů v jednom, to je HUB5C od firmy Transcend

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 10. 2019 16:00

Transcend představil multifunkční HUB5C, které je vybaven hned šesti různými porty. Novinka nabízí dva konektory USB typu C (jeden s funkcí rychlého nabíjení Power Delivery), dva konektory USB typu A a čtečky paměťových karet SD a microSD.

Reklama

Hub lze připojit k počítačům vybavených portem USB-C, laptopům, smartphonům nebo zařízením firmy Apple z portem Thunderbolt 3. Výrobce uvádí, že například externí disk ESD350C s Thunderboltem 3 připojený k HUB5C dosáhl během testování přenosové rychlosti na úrovni 1 000 MB/s. Druhý USB-C port multifunkčního zařízení je kompatibilní se standardem USB Power Delivery, díky čemuž poskytuje 60 W pro nabíjení mobilních zařízení.

Nový Hub disponuje dvěma vstupy USB typu A s rozhraním USB 3.1 Gen 1, které poslouží k připojení dalšího příslušenství, jako jsou např. klávesnice, myši, sluchátka, reproduktory nebo přenosné paměti. HUB5C zastupuje také čtečku paměťových karet. Je proto vybaven vstupy pro SD a microSD karty. 

HUB5C se charakterizuje tenkým a lehkým pouzdrem. Vzhledem ke svým rozměrům a hmotnosti, není žádný problém s jeho přenášením, a díky vbudovanému kabelu eliminuje i riziko jeho ztráty během cestování nebo denního užívání.

Dostupnost a záruka

V prodeji se HUB5C objeví za dosud neupřesněnou cenu v listopadu.

Šest konektorů v jednom, to je HUB5C od firmy Transcend
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama