ios-13-je-nainstalovany-na-polovine-vsech-iphonu
Apple Novinka iOS 13 je nainstalovaný na polovině všech iPhonů

iOS 13 je nainstalovaný na polovině všech iPhonů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 10. 2019 21:00

Podle aktuálních statistik společnosti Apple se operační systém iOS 13 nachází na padesáti procentech iPhonů. Výrobce jablečných produktů o tom informoval na své oficiální webové stránce. Pokud bychom brali v úvahu pouze telefony vyrobené během posledních čtyř let, je zastoupení nového iOS dokonce 55 procent.

Reklama

Zatímco iOS 13 si zatím vede skvěle, v případě iPadOS 13 Apple už tak pěkná čísla neuvádí. Na nový systém určený výhradně pro tablety přešlo zatím pouze 33 procent všech iPadů, 51 procent zařízení nadále využívá starší iOS 12. Když vezmeme v potaz tablety, které vydal Apple v posledních čtyřech letech, přešlo na nový iPadOS13 41 procent tabletů.

iOS 13 a iPadOS13 přináší na iPhony a iPady celou řadu vylepšení. Do systému vývojáři implementovali tzv. Dark Mode, tedy tmavý režim nebo novou možnost bezdrátového přenosu dat mezi iPhony. Samozřejmě se dostalo i na další drobnosti, jako třeba na nové emodži. Vylepšená ale byla např. i aplikace pro fotografie a video a proměnou prošly i vlastní mapy od Applu.

iOS 13 je nainstalovaný na polovině všech iPhonů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama