sampionat-world-of-tanks-blitz-nabidne-6-nejlepsich-tymu-z-celeho-sveta
Novinka Šampionát World of Tanks Blitz nabídne 6 nejlepších týmů z celého světa

Šampionát World of Tanks Blitz nabídne 6 nejlepších týmů z celého světa

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 10. 2019 11:11

Již čtvrtý rok v řadě bude World of Tanks Blitz hostit svou hlavní eSportovou událost: oficiální světové mistrovství, Blitz Twister Cup 2019. Šest týmů z celého světa bude bojovat o titul, v němž si vítězové rozdělí 100 tisíc amerických dolarů. Finálový den letos připadl na 9. listopadu.

Reklama

Turnaj přivítá vítěze regionálních kol Pro tournaments: [7STAR] 7STAR ze zemí bývalého Sovětského svazu, [EG-] END GAME z Europe, [RGN] REIGN ze severní Ameriky, [FEAST] ULTIMATE FEAST z Asie, [-WOT-] TEAM WOMBATS z Číny. Chybět nebude ani tým [MERCY] RBmk-Energy, který získal divokou kartu.

Týmy se proti sobě postaví ve skupinách po třech ve formátu nejlepší z pěti, přičemž vítězové každé skupiny bojují o to, aby se stali nejlepšími posádkami Blitz na světě v nejlepším ze 7 finálových zápasů. Nejlepší tým odnese domů 50 000 dolarů, druhá pozice si rozdělí 20 000 dolarů a týmy, které skončí na druhém a třetím místě ve svých skupinách, si přijdou na 10000 a 5000 dolarů.

„Jsme vděční za to, že naše vášnivá komunita projevila tak velký zájem o Blitz Twister Cup a že letos významně přispěly k tomu, aby se světový šampionát World of Tanks Blitz ještě zlepšil. Naším záměrem je i nadále podporovat silnou konkurenční Blitz scénu v atmosféře našeho zbrusu nového rapového tématu a držet krok s temnotou surové mladistvé energie naší hráčské základny,“ řekla Daria Klimchuk, vedoucí eSport týmu ve společnosti Wargaming Mobile.

Blitz Twister Cup 2019 se uskuteční v tzv. studiovém formátu v Minsku (Bělorusko), domovském městě World of Tanks Blitz. Každý zápas bude živě vysílán na oficiálním YouTube kanálu World of Tanks Blitz pomocí specializovaných anglických a ruských moderátorů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama