hyperx-zahajuje-prodej-klavesnice-alloy-origins-s-vlastnimi-spinaci
Novinka HyperX zahajuje prodej klávesnice Alloy Origins s vlastními spínači

HyperX zahajuje prodej klávesnice Alloy Origins s vlastními spínači

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 10. 2019 13:00

Dalším z výrobců, který si pro své vlastní produkty připravil vlastní spínače, je HyperX. Doposud výrobce používal typy od Cherry MX nebo Kailh, ale s klávesnicí Alloy Origins, která je nyní v prodeji, přichází s vlastním řešením.

Reklama

HyperX Alloy Origins charakterizuje herní design s pevným hliníkovým rámem a konstrukce navržená tak, aby klávesnice i něco vydržela. Výrobce u novinky vsadil na vlastní HyperX Red spínače, které mají odpor odpovídající 45 gramům, životnost až 80 milionů kliknutí a jsou dynamicky podsvícené. Jas a barvy a další vlastnosti lze přitom snadno nastavit prostřednictvím programu NGENUITY

Alloy Origins nabízí Custom Game Mode, který uživatelům umožňuje vybrat klávesy, které jsou při hraní funkční a které se deaktivují. Hráč si klávesnici mimo jiné také může nastavit do jednoho ze tří úhlů pro lepší komfort a ukládat svá nastavení do makro knihovny – součástí je paměť, do které lze uložit až tři profily, které se opět dají vytvořit v rozhraní NGENUITY. Samozřejmostí jsou i funkce 100% anti-ghosting a N-key rollover, díky kterým je klávesnice perfektní pro intenzivní hraní.

Dostupnost a cena:

Klávesnice HyperX Alloy Origins je dostupná za 2 990Kč u vybraných prodejců.

HyperX zahajuje prodej klávesnice Alloy Origins s vlastními spínači
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama