nordic-telecom-nabizi-mobilni-lte-internet-ze-jeste-nizsi-cenu
Novinka Nordic Telecom nabízí mobilní LTE internet ze ještě nižší cenu

Nordic Telecom nabízí mobilní LTE internet ze ještě nižší cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2019 21:30

Operátor Nordic Telecom přichází s novou nabídkou v oblasti dat. Od 1. října mohou noví zákazníci získat mobilní internet za cenu, kterou jinde na trhu nenajdou. A navíc zcela bez závazku.

Reklama

Nordic Telecom připravil pro všechny nové zákazníky výjimečnou akci. Od 1. října do 31. října nabízí Tarif LTE 4 GB se slevou 100 Kč a Tarif LTE 8 GB se slevou 50 Kč. Nižší tarif je tak možné získat za 195 Kč a vyšší za 345 Kč. Pokud si noví zákazníci objednají službu v průběhu měsíce října, bude pro ně sleva trvalá. Výhodnou cenu za Mobilní internet tak budou mít na stálo.

Stejně jako u všech služeb pevného internetu od Nordic Telecomu je i Mobilní internet nabízen bez závazku, takže jej zákazníci mohou kdykoliv zrušit zcela bez jakýchkoliv poplatků.

Nordic Telecom nabízí mobilní LTE internet ze ještě nižší cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

Nordic Telecom k oběma tarifům samozřejmě nabízí i dokup dat v případě, že zákazník vyčerpá svůj měsíční datový limit, ten mohou provést na stránkách Samoobsluhy. Službu lze zakoupit s koncovým zařízením (USB modem, Mi-FI modem) nebo jen samotnou SIM kartu. Oba tarify Mobilního internetu si mohou zákazníci objednat na stránkách Nordic Telecomu.

Operátor kromě zvýhodněného Mobilního internetu nabízí do konce října za výjimečných podmínek vysokorychlostní Nordic 5G internet na doma a Nordic TV. V rámci podzimní kampaně mohou všichni noví zákazníci získat tyto služby s padesátiprocentní slevou na čtvrt roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama