honor-band-5-v-prodeji-ma-pekny-amoled-displej-a-zmeri-kyslik-v-krvi
Novinka Honor Band 5 v prodeji! Má pěkný AMOLED displej a změří kyslík v krvi

Honor Band 5 v prodeji! Má pěkný AMOLED displej a změří kyslík v krvi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2019 11:00

Honor Band 5 se může stát nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo chce žít aktivní život. Během každodenních běžných aktivit vám bude monitorovat vaše kroky a sledovat tepovou frekvenci. Kromě toho se ale Honor zaměřil i na měření hladiny kyslíku v krvi. Díky tomu náramek dokáže odhalit únavu, nevolnost či závratě.

Reklama

Honor Band 5 za rozumné peníze umí, na co si vzpomenete. Změří kroky, tep, všemožné sportovní aktivity, je vodotěsný, takže se s ním bez obav můžete vykoupat či vysprchovat, a dokonce vás bude informovat i o příchozích notifikacích nebo o uživateli, které vám právě volá.

Náramek má barevný OLED displej o velikosti 0,95 palců, jehož rozlišení je 240 × 120 pixelů. Baterie uvnitř podle Honoru vydrží na jedno nabití klidně až 14 dní. Band 5 zaujme nejen řadou fitness funkcí, ale může fungovat také jako dálkový spouštěč při pořizování fotografií a mnozí (zejména zapomnětliví) uživatelé ocení i užitečnou funkci hledání smartphonu. Prostředí náramku je v češtině, což je dobrá zpráva pro anglicky nemluvící. 

V České republice se Honor Band 5 začal prodávat za doporučenou cenu 999 Kč včetně DPH. Na výběr je černé, modré a růžové provedení.

Honor Band 5 v prodeji! Má pěkný AMOLED displej a změří kyslík v krvi
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama