gigabyte-aorus-cv27q-je-herni-monitor-s-podsvicenim-black-equalizer-2-0
Novinka Gigabyte AORUS CV27Q je herní monitor s podsvícením Black Equalizer 2.0

Gigabyte AORUS CV27Q je herní monitor s podsvícením Black Equalizer 2.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 9. 2019 15:30

Společnost Gigabyte představila nový herní monitor AORUS CV27Q, který hráčům nabídne podporu technologií Black Equalizer 2.0 a ANC 2.0. Kromě toho novinka zaujme i vysokým rozlišením QHD, zakřiveným displejem a dalšími vymoženostmi.

Reklama

AORUS AD27QD je špičkový bezrámečkový monitor s úhlopříčkou 27 palců. Používá VA panel s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů a maximální obnovovací frekvencí 165 Hz řízenou prostřednictvím FreeSync 2 HDR při době odezvy 1 ms (MPRT). Nejenže obrazovka nabídne pozorovací úhly až 178°, ale také společně s 10bitovými barvami pokrývá 90 % barevného prostoru DCI-P3. Poloměr prohnutí displeje definuje hodnota 1500R.

Vylepšený Black eQualizer ve verzi 2.0 dokáže automaticky rozpoznat typ hry a nastavit úroveň podsvícení tak, aby optimalizoval viditelnost v tmavých místech a zároveň nepřesvítil místa světlá. Active Noise Cancelling (ANC) 2.0 zase zajistí, že vaši spoluhráči v herních bitvách zřetelně uslyší to, co jim povídáte. Monitor využívá pro ovládání OSD joystick, což usnadňuje pohyb v OSD menu. Kromě joysticku můžete monitor nastavit i myší díky softwaru OSD Sidekick. Kromě toho jsou dostupné i režimy PIP/PBP, které vám umožní zobrazit dvě obrazovky na jednom monitoru.

AORUS AD27QD má také funkce omezující vyzařování modrého světla a zabraňující blikání. Stojan umožňuje nastavení výšky, natočení a naklopení obrazovky. Co se týče konektivity, nabízí monitor dva porty HDMI, jeden DisplayPort a dva USB 3.0 s konektorem pro připojení sluchátek i konektorem pro mikrofon.

O dostupnosti na trhu a ceně monitoru AORUS AD27QD bohužel nemáme žádné informace.

Gigabyte AORUS CV27Q je herní monitor s podsvícením Black Equalizer 2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama