stahujte-z-epic-games-store-hororovku-conarium-zdarma
Novinka Stahujte z Epic Games Store hororovku Conarium zdarma!

Stahujte z Epic Games Store hororovku Conarium zdarma!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 9. 2019 13:00

Po týdnu tu opět máme lákavou nabídku obchodu Epic Games Store. Tentokrát je ke stažení pouze jedna hra, což ale vůbec nevadí. Jedná se totiž o úspěšnou hororovou adventuru inspirovanou dílem H.P. Lovecrafta s názvem Conarium.

Reklama

Conarium je adventura z pohledu první osoby, za kterou stojí trojice tureckých vývojářů ze studia Zoetrope Interactive. Ve hře se ujmete role Franka Gilmana, který se probudí v místnosti plné podivných pulzujících zvuků. Nevzpomínáte si na nic jiného, kromě toho, že jste na vědecké základně na Antarktidě, která se nachází blízko jižního pólu. Zanedlouho vám ale dojde, že na tomto opuštěném místě se děje něco velmi špatné. Úplně největší překvapení však nastane ve chvíli, kdy zjistíte, že jste ve skutečnosti zemřel a později se vrátil zpět mezi živé…

Conarium, které je zdarma až do příštího čtvrtka, si můžete aktivovat zdarma na tomto odkaze. Závěrem připomínáme, že k získání hry potřebujete účet na Epic Store a když si tuto adventuru přidáte do knihovny, zůstane už napořád vaše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama