netgear-orbi-wifi-6-je-mesh-system-s-podporou-nejnovejsiho-wi-fi-standardu-ax
Novinka NETGEAR Orbi WiFi 6 je mesh systém s podporou nejnovějšího Wi-Fi standardu AX

NETGEAR Orbi WiFi 6 je mesh systém s podporou nejnovějšího Wi-Fi standardu AX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 9. 2019 13:00

Nabídku společnosti NETGEAR rozšířila nová generace bezdrátového mesh systému Orbi s podporou standardu Wi-Fi 6. Novinka nabízí bezdrátové připojení o kombinované rychlosti až 6,0 Gb/s a pokrytí Wi-Fi signálem v rozsahu až 465 metrů čtverečních.

Reklama

Systém Orbi WiFi 6 je navržen tak, aby odpovídal požadavkům moderních domácností. Je proto vybaven třípásmovou Wi-Fi technologií FastLane3 se 12 streamy, která využívá vyhrazený bezdrátový 5GHz kanál pro vzájemnou komunikaci mezi routerem a satelitem. Tato technologie v kombinaci s čtyřjádrovým 2,2GHz procesorem, Wi-Fi standardem Wi-Fi 6 a technologiemi MU-MIMO a Beamforming, by měla poskytovat internetové připojení o kombinované rychlosti až 6 Gb/s bez ohledu na počet připojených zařízení. Špičkové pokrytí celé domácnosti v rozsahu až 465 m2 obstará osm antén se zesilovači, umístěných v routeru i satelitu. Součástí obou zařízení je i čtveřice gigabitových enthernetových LAN portů a jeden 2,5Gb WAN port (router).

NETGEAR Orbi WiFi 6 je mesh systém s podporou nejnovějšího Wi-Fi standardu AX
i Zdroj: PCTuning.cz

Snadné nastavení a správu systému Orbi WiFi 6 zajišťuje mobilní aplikace Orbi. Jejím prostřednictvím uživatel získává přehled o stavu jeho domácí sítě a připojených zařízení s možností jejich vzdálené správy, včetně vytvoření sítě pro hosty a testu rychlosti připojení. Systém je také kompatibilní se službami Amazon Alexa a Google Assistant.

NETGEAR Orbi WiFi 6 je mesh systém s podporou nejnovějšího Wi-Fi standardu AX
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena a dostupnost

Bezdrátový mesh systém Orbi WiFi 6 bude v prodeji od příštího měsíce. Doporučená koncová cena produktu činí 699,99 dolaru, v přepočtu zhruba 16 500 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama