ea-odhalilo-plants-vs-zombies-battle-for-neighborville
Novinka EA odhalilo Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

EA odhalilo Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2019 15:00

Vývojáři z PopCap Games, kteří spadají pod vydavatelství EA, oznámili pokračování série Plants vs. Zombies s názvem Battle for Neighborville. Jedná se o nástupce střílečky Garden Warfare, která kombinovala PvE kooperativní hraní s PvP režimy jako Turf Takeover, Team Vanquish nebo Battle Arena. Součástí oznámení je i zveřejnění informací o mapách a dokonce hardwarových požadavcích.

Reklama

Požadavky na výbavu počítače jsou, jak jste asi očekávali, celkem nenáročné. V případě procesorů jsou minimem čipy AMD FX-4350 a Intel Core i3-3220, u grafik pak jsou zmiňovány modely Radeon HD 7730 nebo Geforce GT 640. Doporučené požadavky hovoří o procesorech AMD FX-6100/i5-3570 a grafikách Radeon R9 285 či GTX 970.

Battle for Neighborville nabídne staré známé postavy (Chompera, Peashootera a další), které ale doplní i nové charaktery. Úplnou novinkou je podpora takzvaného režimu split-screen. Map, na kterých budete bojovat, bude zpočátku minimálně jedenáct.

Hra vychází 18. října na PC, Xbox One a PS4. Cena standardní edice je stanovena na 39,99 eur a 49,99 eur zaplatíte za deluxe edici. Nedočkavci mohou Plants vs. Zombies Battle for Neighborville ale hrát už dnes a to díky Founder’s edici, která je dostupná za 29,99 eur a umožňuje předběžný přístup do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama