fitbit-predstavuje-nove-chytre-hodinky-versa-2
Novinka Fitbit představuje nové chytré hodinky Versa 2

Fitbit představuje nové chytré hodinky Versa 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 8. 2019 17:00

Hodinky Versa 2 zvládnou nepřetržité monitorování srdečního tepu, sledování spánkových fází či možnost odpovědí pro uživatele s operačním systémem Android. Novinkou oproti starší verzi je zabudovaný mikrofon, který umožní převádět mluvené slovo na text a usnadní tak odpovídání na příchozí zprávy.

Reklama

Fitbit Versa 2 přinášejí v porovnání se svým předchůdcem také nový procesor, který nabízí vyšší výkon a tedy i plynulejší odezvu systému. Zvětšený AMOLED displej by měl poskytnout velmi dobrou čitelnost na přímém slunci a nově přináší i funkci always-on display s více než dvoudenní výdrží na jedno nabití. Samozřejmostí jsou notifikace z chytrého telefonu a uživatelé smartphonů s Androidem se mohou těšit na odpovědi pomocí převodu mluveného slova na text. Navíc je zde nabídka téměř 3000 aplikací a motivů ciferníku pro dokonalou personalizaci hodinek.

Hodinky jsou odolné a vodotěsné do 50 metrů, zároveň však, jak výrobce dodává, lehké a dostatečně pohodlné pro každodenní nošení i během spánku. Za pozornost stojí také osobní trenér Fitbit Coach. Ten nabízí dynamické tréninky umístěné přímo v hodinkách, které se přizpůsobují podle zpětné vazby uživatele.

Fitbit představuje nové chytré hodinky Versa 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Versa 2 nabízí i další funkce pro zlepšení běžného dne, jako je například Fitbit Pay, který zajistí možnost jednoduchého bezkontaktního placení bez potřeby mít u sebe peněženku nebo mobilní telefon. V tuto chvíli mohou v České republice platit skrze Fitbit Pay klienti Moneta Money Bank, Komerční banky či mBank.

Fitbit nově přináší do svých chytrých hodinek hudební aplikaci Spotify, která umožní předplatitelům Spotify Premium ovládat svou hudbu a podcasty přímo na svém zápěstí. Nechybí možnost jednoduchého přehrávání skladeb a úprav svých oblíbených playlistů. Uživatelé si dále mohou uložit do zařízení více než 300 oblíbených skladeb a přehrávat své oblíbené playlisty v aplikaci Deezer.

Fitbit představuje nové chytré hodinky Versa 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Fitbit Versa 2 lze předobjednat od dnešního dne na stránkách Fitbit.com a u vybraných prodejců za cenu 199,95 eur v barevném provedení black with a carbon case, petal with a copper rose aluminium case a stone with a mist gray case. Fitbit Versa 2 Special Edition budou dostupné za doporučenou cenu 229,95 eur v barevném provedení navy and pink with a copper rose aluminum case a smoke with a mist grey case. České ceny budou oznámeny později. Dostupnost v českých obchodech se očekává na přelomu září a října.

Fitbit dnes také oznámil placenou službu Fitbit Premium pro svou Fitbit aplikaci, která přináší uživatelům ještě více personalizovaná data s vedením a koučováním. Její součastí jsou také stovky cvičení, výzvy a souhrnné informace o zdraví šité na míru jednotlivým uživatelům. Služba Premium bude dostupná v anglickém jazyce v 17 zemích v aplikaci Fitbit během podzimu. Další jazykové mutace budou následovat v roce 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama