huawei-mate-30-pro-unika-na-tiskove-fotografii
Novinka Huawei Mate 30 Pro uniká na tiskové fotografii

Huawei Mate 30 Pro uniká na tiskové fotografii

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 8. 2019 17:00

Ještě v průběhu září se dočkáme premiéry nového top modelu čínského výrobce Huawei. Jak chystaný Mate 30 Pro bude vypadat, prozrazuje únik tiskového materiálu, který se šíří po internetu. Snímek opět potvrzuje, že modul fotoaparátu bude s velkou pravděpodobností kruhový.

Reklama

Huawei Mate 30 Pro by měl v kruhovém uspořádání nabídnout hned čtveřici špičkových fotoaparátů. Hlavní snímač dostane rozlišení 40 Mpx a objektiv CineLens  se světelností f/1.4 – f/1.6 pro co nejkvalitnější záznam fotografií a zejména videa. Chybět nemá ani 8Mpx senzor s pětinásobným optickým přiblížením, 40Mpx širokoúhlý snímač s úhlem záběru 120 stupňů a snímač typu ToF (Time of Flight) pro snímání hloubky ostrosti. Obrázek rovněž ukazuje masivní výřez, ve kterém se bude ukrývat hned několik senzorů pro co nejlepší identifikaci uživatele prostřednictvím obličeje.

Z dřívějších zpráv připomeňme rychlé 55W drátové nabíjení či superrychlé bezdrátové nabíjení s doposud nevídaným výkonem 25 W. Dále se šušká, že Mate 30 Pro dorazí s baterií kapacity 4 500 mAh, zbrusu novým čipsetem Kirin 990 a displejem se zaoblenými boky.

Představení chytrého telefonu Huawei Mate 30 Pro se odehraje v Německu 19. září.

Huawei Mate 30 Pro uniká na tiskové fotografii
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama