tcl-es58-je-nejmensi-chytra-televize-s-androidem
Novinka TCL ES58 je nejmenší chytrá televize s Androidem

TCL ES58 je nejmenší chytrá televize s Androidem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 8. 2019 12:00

Podle výrobce ES58 představuje ideálním řešení situace, kdy jedna televize nestačí. Své místo si najde v dětském pokoji, pracovně, kuchyni nebo ložnici. Může se stát také ideálním řešením pro studentské koleje, internáty nebo hotelové pokoje nebo jako televize pro hraní her.

Reklama

TCL ES58 s úhlopříčkou 82 centimetrů kombinuje moderní design s HDR kvalitou obrazu (HD Ready rozlišení 1 366 × 768 px) na platformě Android TV 8.0. O dynamický zvuk se starají dva integrované reproduktory s celkovým výkonem 20 W a podporou technologie Dolby Audio.

Operační systém Android umožňuje přístup k nekonečné multimediální zábavě a k oblíbeným službám, jako je YouTube, Netflix nebo Google Play. Pomocí technologie Chromcast pak je možné na obrazovce televizoru zobrazovat snadno obsah mobilního zařízení (například z chytrého telefonu s Adroidem nebo se systémem iOS).

TCL ES58 je nejmenší chytrá televize s Androidem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

TCL ES58 je nejmenší chytrá televize s Androidem
i Zdroj: PCTuning.cz

TCL ES58 je lokalizovaná pro české prostředí a umožňuje příjem programů pozemního vysílání, ale i digitálního kabelového a satelitního vysílání. K příjmu pozemního vysílání je určen tuner DVB-T2, zatímco DVB-C a DVB-S2 jsou určené pro ladění programů z kabelových a satelitních sítí. TCL ES58 podporuje i nový digitální standard HEVC (H.265).

K TV lze připojit celou řadu externích zařízení, k dispozici jsou vstupy HDMI pro zapojení set-top-boxu, herních konzolí, DVD přehrávačů a podobně. Samozřejmostí je port USB, digitální optický a audio výstup, CI+ slot nebo výstup pro sluchátka.

Cena a dostupnost

TCL 32ES580 jek dostání za doporučenou cenu 4 980 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama