honor-opet-zlevnuje-smartphony-jake-to-jsou-tentokrat
Novinka Honor opět zlevňuje smartphony. Jaké to jsou tentokrát?

Honor opět zlevňuje smartphony. Jaké to jsou tentokrát?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 8. 2019 15:30 2

S blížícím se koncem léta přichází společnost Honor s další slevovou akcí. Od 15. srpna si mohou zájemci pořídit modely Honor 20 lite, Honor 8S a Honor 8A za ještě lepší ceny.

Reklama

Honor 20 Lite je možné nově zakoupit za 5 590 Kč. Telefon využívá 6,21palcový IPS displej s rozlišením Full HD+, tedy 2 340 × 1 080 obrazových bodů. Dotyková plocha zakrývá prakticky celou čelní stranu, pouze v horní části je malý výřez pro přední fotoaparát.

V útrobách smartphonu kmitá čip Kirin 710 s maximální frekvencí 2,2 GHz. Doplňují ho 4 GB operační paměti a úložiště s kapacitou 128 GB. O vyšší úroveň herních zážitků se stará technologie pro rychlejší zpracování grafiky GPU Turbo 2.0, která až zlepšuje efektivitu zpracování obrazu, a přináší tak příjemnější gaming.

Na zadní straně je Honor 20 Lite osazený fotoaparátem se třemi čočkami (24 Mpx + 8 Mpx + 2 Mpx), umělou inteligencí a závěrkou f/1.8. Přední fotoaparát určený pro videohovory a selfies má nadstandardní rozlišení 32 Mpx a jak asi tušíte, také podporuje výpočty AI. Vše pracuje pod operačním systémem Android 9.0 Pie s grafickou nadstavbou EMUI 9.0.1.

Honor opět zlevňuje smartphony. Jaké to jsou tentokrát?
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhým zlevněným smartphonem je Honor 8S, který lze nově koupit za 2 690 Kč. Přední stranu zařízení vyplňuje 5,7 palcový displej s rozlišením HD+, tedy 1 520 × 720 bodů. V kapkovitém výřezu je umístěna 5Mpx selfie kamerka, zadní strana pak je vyhrazena hlavnímu fotoaparátu s rozlišením 13 Mpx.

Telefon pohání procesor Helio A22 (MT6761) od Mediateku a společnost mu dělají 2 GB RAM a 32GB úložiště. To můžete rozšířit microSD kartami. Nechybí podpora LTE. Nadstavba EMUI 9 běží nad operačním systémem Android 9.0 Pie.

Honor opět zlevňuje smartphony. Jaké to jsou tentokrát?
i Zdroj: PCTuning.cz

Honor 8A patří mezi levnější smartphony výrobce. Zakoupit ho nyní lze za 3 190 Kč u prodejce Datart. Na čelní straně má šestipalcový HD+ FullView s kapkovitým výřezem, ve kterém je umístěna 8Mpx kamerka s podporou umělé inteligence. Na zadní straně se zase telefon snaží zaujmout 13Mpx fotoaparátem se světelností objektivu f/1.8.

Smartphone běží na nejnovějším Androidu 9 Pie doplněným o nadstavbu uživatelského rozhraní EMUI 9.0. Interní paměť kapacity 64 GB není konečná, ale lze ji kdykoli rozšířit pomocí microSD karty, a to o až 512 GB. Výkon levného honoru zajišťuje osmijádrový procesor MediaTek Helio P35 (MT6765) společně s jednotkou PowerVR GE8320, která se stará o vykreslování grafických úloh. Baterie má kapacitu 3 020 mAh, rychlodobíjení bohužel chybí.

Honor opět zlevňuje smartphony. Jaké to jsou tentokrát?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama