shoot-n-loot-akce-vigor-vychazi-v-plne-verzi-1-0-rise
Novinka Shoot ‚n‘ loot akce Vigor vychází v plné verzi 1.0: Rise

Shoot ‚n‘ loot akce Vigor vychází v plné verzi 1.0: Rise

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 8. 2019 09:00

Jak české studio Bohemia Interactive slíbilo, tak i učinilo. Vývojáři během Gamescom Inside Xbox Show, která se uskutečnila v německém Kolíně nad Rýnem, oznámili vydání finální verze hry Vigor.

Reklama

Vigor je free-to-play shoot ‚n‘ loot hra exkluzivně pro Xbox s mechanikou stavění vlastních úkrytů (shelters) odehrávající se v poválečném Norsku. Během předběžného přístupu započalo cestu Outlandera v malebném avšak krutém světě Vigoru přes 700 000 hráčů.

Do finální verze, kterou vývojáři označují jako Vigor 1.0: Rise, přibylo hned několik zásadních novinek. K dispozici je nová lokalizace pro Francii, Itálii, Německo, Španělsko a Brazílii. Posíleny byly rovněž servery zajišťující plynulejší zážitek z hraní (rychlejší matchmaking a lepší latenci).

A rozšířen byl také příběh hry a přibyly nové balíčky, se kterými se mohou hráči pohodlněji vrhnou rovnou do hry. Jedná se o Starter Pack a Outlander Pack. V neposlední řadě si hráči také mohou užít zcela nové zbraně a rozšířit svůj šatník o nové varianty customizací.

Vigor 1.0: Rise můžete stahovat zdarma prostřednictvím tohoto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama