byla-oznamena-adventura-syberia-the-world-before
Novinka Byla oznámena adventura Syberia: The World Before

Byla oznámena adventura Syberia: The World Before

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 8. 2019 13:30 1

Herní vydavatelství Microids oznámilo nový díl ze série populárních adventur Syberia, který se jmenuje Syberia: The World Before. S právničkou Kate se tak opět podíváte do okouzlujícího a mysteriózního světa z pera Benoita Sokala.

Reklama

Hra je ve vývoji už osmnáct měsíců, ale kdy se jí v obchodech dočkáme a na jaké platformy vůbec dorazí, prozatím nevíme. Slibováno je nicméně nové napínavé dobrodružství, které příznivcům série umožní dozvědět se více o minulosti Kate Walkerové. Nové vyšetřování nás zavede napříč kontinenty a časovými obdobími, v rámci kterých na vlastní kůži poznáme chaotickou cestu tragického dvacátého století.

Byla oznámena adventura Syberia: The World Before
i Zdroj: PCTuning.cz

„Dva roky po vydání poslední epizody chápeme, že jsou fanoušci zvědaví a dychtiví po dalším dobrodružství Kate Walkerové. Hra je již ve vývoji a my jsme rádi, že znovu můžeme pracovat s jedinečným světem Benoita Sokola,“ říkají vývojáři v tiskové zprávě.

První díl adventurní ságy debutoval v roce 2002, zatímco posledního pokračování jsme se dočkali před dvěma lety, kdy Syberia 3 dorazila na PS4, Xbox One, Android, Windows, iOS, macOS a také na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama