samsung-hlasi-obrovsky-zajem-o-galaxy-note10-512gb-verze-je-v-cesku-docasne-vyprodana
Novinka Samsung hlásí obrovský zájem o Galaxy Note10, 512GB verze je v Česku dočasně vyprodaná

Samsung hlásí obrovský zájem o Galaxy Note10, 512GB verze je v Česku dočasně vyprodaná

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2019 16:30

Samsung hlásí obrovský zájem o své nejnovější vlajkové lodě Galaxy Note10 a Note10+. Za prvních 5 dní se v Česku a na Slovensku předobjednalo o 67 % více zařízení, než tomu bylo v případě předcházejícího modelu. Galaxy Note10+ s 512GB vnitřní pamětí tvoří až třetinu všech předobjednávek, a zájem tak předstihl očekávání. Proto jsou v Česku dočasně vyprodané již všechny 512GB verze a ti, kteří si zařízení pořídili po 12. srpnu, se k němu dostanou až po 20. září. O varianty s 256GB vnitřní pamětí a menší Galaxy Note10 je také vysoká poptávka, avšak ty jsou v Česku zatím stále k dispozici a budou doručeny včas.

Reklama

O posunu termínu dodání 512GB verze byli informovaní všichni čeští prodejci, kteří mají dostupnost zařízení upravit i na svých webových stránkách a v internetových obchodech tak, aby zákazníci nebyli překvapení z pozdějšího dodání.

„Zájem Čechů o největší verzi Galaxy Note10+ v rámci předobjednávek nás upřímně překvapil. Po sérii Galaxy S10 a Galaxy A50 jde tak o další zařízení, které tento rok zaznamenává rekordní poptávku. Zároveň se však chceme omluvit všem zákazníkům, kterým nedokážeme zaručit dřívější dodávku jejich zařízení s 512GB pamětí. Ty jim tak budou postupně doručované od 20. září,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodal: „Obrovský zájem zaznamenávají i 256GB verze a menší model Note10, který je vstupní branou do světa Galaxy Note, za což zákazníkům děkujeme.“

Samsung hlásí obrovský zájem o Galaxy Note10, 512GB verze je v Česku dočasně vyprodaná
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týká barev, největší zájem je u Čechů a Slováků o „stříbrnou“ Aura Glow (60 %), černá verze Aura Black tvoří 40 % předobjednávek. Až 60 % zájemců využilo bonusovou akci, v rámci které mohou odprodat své staré zařízení a získat k výkupní ceně i jednorázový bonus. Bonus 5 000 Kč mohou zákazníci dostat při odprodeji funkčních modelů Galaxy Note1 až Note9. Pro ostatní značky a modely (funkční smartphony a tablety) činí bonus 2 500 Kč. Spolu s posunem dodání 512GB verze Galaxy Note10+ bude adekvátně posunut termín pro dodání informací o novém telefonu. Stále je však nutné provést registraci do 22. srpna, a projevit tak zájem o účast v kampani. Informace o bonusové akci jsou k dispozici na stránce www.novysamsung.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama