sazkamobil-rozdava-ke-kazde-nove-sim-data-zdarma-nebo-volani-a-sms-za-korunu
Novinka SAZKAmobil rozdává ke každé nové SIM data zdarma nebo volání a SMS za korunu

SAZKAmobil rozdává ke každé nové SIM data zdarma nebo volání a SMS za korunu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2019 10:00

Od 2. září připravil mobilní operátor SAZKAmobil akci pro nové zákazníky. Po aktivaci nové SIM karty si zákazníci mohou vybrat jednu ze dvou Odměn: balíček 1 GB dat na měsíc nebo Levné volání a SMS za 1 Kč na měsíc.

Reklama

V období od 2. 9. do 31. 10 si po aktivaci SIM karty mohou zákazníci vybrat zdarma některé odměny, které SAZKAmobil běžně nabízí svým stávajícím zákazníkům jako Odměny za dobití. Jedná se o 1 GB internetu zdarma a Levné volání a SMS za jednu korunu. Odměnu si zvolí zákazníci pomocí bezplatné SMS do sedmi dnů od aktivace a mohou si ji užívat až 30 dní.

Novou SIM kartu od SAZKAmobilu lze získat několika způsoby. Nejpohodlnějším je nákup online na tomto odkazu s tím, že kartu zákazník obdrží zcela zdarma. Kartu lze ale také objednat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu na bezplatné infolince 800 77 11 11. Samozřejmě nejrychlejší možností je nákup na některém z více než 7 000 prodejních míst s terminálem SAZKY. To nejbližší si lze nalézt na interaktivní mapě na tomto odkazu.

SAZKAmobil rozdává ke každé nové SIM data zdarma nebo volání a SMS za korunu
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě Levného volání a SMS nebo 1 GB internetu zdarma mají zákazníci SAZKAmobilu také celou řadu dalších výhod. Pokud si dobijí kredit aspoň za 300 Kč, mají nárok na jednu ze čtyř Odměn za dobití.

Díky nim mohou zákazníci například neomezeně volat i smskovat v síti nebo získat 100 Kč kreditu navíc. Zákazníci se take mohou účastnit loterie SAZKAmobil Šance, kde se každý měsíc hraje minimálně o čtvrt milionu korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama