nokia-2-2-vstupuje-na-cesky-trh-exkluzivne-v-nabidce-t-mobile
Novinka Nokia 2.2 vstupuje na český trh exkluzivně v nabídce T-Mobile

Nokia 2.2 vstupuje na český trh exkluzivně v nabídce T-Mobile

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2019 15:00 1

Nokia 2.2 je první telefon ze série 2 v programu Android One a zároveň se stává součástí programu Android Enterprise Recommended. Zařízení je vybaveno nejnovější verzí operačního systému Android 9 Pie s příslibem aktualizace na Android Q.

Reklama

Ve výbavě Nokie 2.2 najdeme 5,71palcový HD+ edge-to-edge displej s minimalistickým výřezem pro přední selfie kamerku. O chod telefonu se stará čtyřjádrový procesor od MediaTeku společně s 2 GB operační pamětí a 16GB úložištěm.

Zadní fotoaparát má jednu čočku (světelnost f2.2) a 13Mpx rozlišení. Podporuje AI (umělou intelignci) a funkci HDR, což napomůže kvalitě snímků i za zhoršených světelných podmínek.

Nokia 2.2 přináší také Google Asistenta s jednoduchým přístupem pomocí tlačítka do cenově nejvýhodnějšího segmentu. Stačí stisknout tlačítko, položit dotaz nebo vyslovit příkaz a Nokia 2.2 splní požadavek uživatele.

Nokia 2.2 vstupuje na český trh exkluzivně v nabídce T-Mobile
i Zdroj: PCTuning.cz

Baterie telefonu má kapacitu 3 000 mAh, nechybí 3,5mm jack pro připojení sluchátek a microUSB konektor. Nokia 2.2 je prvním telefonem ze série 2, který se stává součástí programu Android One. Uživatelé se tak mohou těšit na nejnovější Android 9 Pie a inovace společnosti Google s příslibem aktualizace na Android Q.

Dostupnost

Nokia 2.2 je dostupná exkluzivně u T-Mobile v letní nabídce při nákupu s tarifem za zvýhodněnou cenu 1 Kč.  Plná cena smartphonu činí 2 989 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama