stahujte-z-epic-games-store-3d-puzzle-gnog-zdarma
Novinka Stahujte z Epic Games Store 3D puzzle GNOG zdarma!

Stahujte z Epic Games Store 3D puzzle GNOG zdarma!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2019 11:30

Epic Games Store opět rozdává hry zdarma. Tentokrát si do knihovny můžete přidat 3D puzzle GNOG s řadou podivných monster a prostředí. Stahovat bezplatně lze až do 15. srpna, kdy ho nahradí rovnou dvojice titulů.

Reklama

Ke stažení GNOG potřebujete účet na Epic Store a když si hru přidáte do knihovny, zůstane vám už napořád. Na konci příštího týdne nabídku obchodu obohatí dvojice titulů Hyper Light Drifter a Mutant Year Zero: Road to Eden.

Hyper Light Drifter je akční dobrodružní RPG v duchu nejlepších 16bitových klasik. V otevřeném světě budete hledat zapomenuté předměty a prozkoumávat různé destinace, které vám svým zpracováním možná vyrazí dech. Hlavní náplní jsou ovšem souboje, které mohou svádět k button mashingu.

Mutant Year Zero: Road to Eden je tahová strategie z postapokalyptického světa. Hra nabízí skvělé herní mechaniky, které neskutečně dobře do sebe zapadají. Téměř veškerá činnost se odehrává v reálném čase. Ať už jde o průzkum pozůstatku bývalého světa, hledání potravin nebo výbavy. Vše se změní, když započne boj a hra se přepne do tahového režimu.

Stahujte z Epic Games Store 3D puzzle GNOG zdarma!
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama