reproduktor-niceboy-raze-2-twins-na-dve-samostatne-casti
Novinka Reproduktor Niceboy RAZE 2 twins na dvě samostatné části

Reproduktor Niceboy RAZE 2 twins na dvě samostatné části

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 8. 2019 14:30 2

Značka Niceboy aktuálně představila nový bezdrátový reproduktor RAZE 2 twins. Je možné ho rozdělit na dvě samostatné části a libovolně je rozmístit do prostoru. Dalšími hlavními parametry jsou výdrž až 10 hodin a plná vodotěsnost.

Reklama

Niceboy RAZE 2 twins je univerzální Bluetooth reproduktor o celkovém výkonu 24 W, vyrobený s důrazem na prostorový zvuk. Ze stran je obalen černým úpletem, který spolu s modrými prvky ovládání doplňuje jeho celkovou vizáž. Má hmotnost 750 gramů a jeho rozměry ve složeném stavu jsou 84 × 84 × 210 mm. Vyjmutím z obvodového pogumovaného obalu je možné RAZE 2 twins rozložit na dva samostatné reproduktory (12 W), které jsou propojeny pomocí technologie True Wireless.

Reproduktor Niceboy RAZE 2 twins na dvě samostatné části
i Zdroj: PCTuning.cz

O bezdrátový přenos se stará technologie Bluetooth 4.2, pomocí které propojíte reproduktor s chytrým telefonem, tabletem či počítačem. Při hlasitosti na 70 % vydrží až 10 hodin. Je plně vodotěsný (stupeň krytí IPX7) a opatřený pogumovaným krytem, takže je uzpůsoben na cesty. Běžná doba nabíjení je 3 hodiny. V neposlední řadě disponuje vestavěným mikrofonem sloužícím na vyřizování hands-free telefonních hovorů.

Niceboy RAZE 2 twins koupíte za doporučenou cenu 1 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama