world-of-warcraft-ma-dalsi-primat
Novinka World of Warcraft má další primát

World of Warcraft má další primát

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

21. 11. 2005 00:00 21

Ten se týká věci, se kterou se asi nikdo z Blizzardu pyšnit nebude. O život totiž přišel další mladík, který této hře naprosto propadl a při napodobování svého avatara ve hře se sám usmrtil. Platí stále pořekadlo: Kdo si hraje, nezlobí?

Reklama
World of Warcraft má další primát
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Grafika, kvůli které ztrácejí nevyvinutí jedinci přehled o skutečném dění a pocit neomezených možností. To jsou asi důvody, kvůli kterým se začíná projevovat nešvar technického vývoje. Bohužel v reálném životě neexistuje nic jako respawn a veškeré činy jsou jaksi na stálo. Toho si jsou nyní vědomi i rodiče 13.letého Tianjina.

Kolébkou pro MMORPG závislé je právě Japonsko. Blizzard na tento fakt již zareagoval a na těchto stránkách se dozvíte podrobnosti o možnostech omezení hraní pro Vaše holátka. Na celou situaci také chytře reagoval pan Chunliang, který oslovil celkem 63 rodičů, kteří jsou hrou WoW nějak poškozeni a začal Blizzard bombardovat žalobami.

World of Warcraft je pro Blizzard zlatý důl, a i špatná reklama je reklama. Za dobu, co je WoW na trhu, už získal 4,5 milionu platících zákazníků. Nikdo se už ale nestará o ty, kteří hraní jaksi neunesli. Pomalu začínám být rád, že jsem přestal hrát a těch 14H denně věnuji užitečnějším věcem:).

Podle redherring

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama