nvidia-oznamuje-dostupnost-dalsich-rtx-studio-notebooku-a-nove-ovladace
Novinka Nvidia oznamuje dostupnost dalších RTX Studio notebooků a nové ovladače

Nvidia oznamuje dostupnost dalších RTX Studio notebooků a nové ovladače

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2019 11:30

Společnost Nvidia dnes oznámila nové notebooky a profesionální pracovní stanice s certifikací platfomy RTX Studio. Počítače nabízejí dostatečně výkonný hardware, aby zvládly ray tracing v reálném čase, editaci videa ve vysokých rozlišeních a pokročilé AI funkce.

Reklama

Americký výrobce zároveň oznámil dostupnost nových Studio ovladačů, které nabízejí optimalizace programů jako OTOY Octane Render, Blender, Autodesk Arnold, Maxon Cinema 4D, Substance Painter od Adobe a Magix VEGAS Pro. Nejnovější drivery přidávají i žádanou podporu 30bitové barevné hloubky pro všechny GPU v OpenGL aplikacích, mezi něž patří Adobe Photoshop a Premiere. Tvůrci tak mohou zpracovávat HDR fotografie a videa s plnou přesností a bez nežádoucího efektu páskování typického pro 24bitovou barevnou hloubku.

Notebooky RTX Studio obsahují grafické karty GeForce RTX 2080, 2070 a 2060 společně s Quadro RTX 5000, 4000 a 3000. Mnoho těchto počítačů je navíc vybaveno i jemnými 4K obrazovkami a Max-Q technologií, díky které nabízejí vysoký výkon i velmi dobrou výdrž na baterii v tenkém designu.

Nvidia oznamuje dostupnost dalších RTX Studio notebooků a nové ovladače
i Zdroj: PCTuning.cz

Počítače RTX Studio nyní zahrnují modely Acer ConceptD 7, Gigabyte AERO 15 OLED a AERO 17 HDR, BOXX GoBOXX SLM 15 a 17, Dell Precision 7540 a 7740, HP ZBook 15 a 17, Lenovo ThinkPad P53, MSI P65 Creator, P75 Creator, WS65, WS75 a WE75 a Razer Blade 15 Studio Edition. Další počítače s certifikací RTX Studio se objeví později v tomto roce od společností Acer, ASUS, Dell, HP nebo Lenovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama