maximalne-30-korun-za-den-nova-predplacena-karta-vodafonu-hlida-rozpocet
Novinka Maximálně 30 korun za den, nová předplacená karta Vodafonu hlídá rozpočet

Maximálně 30 korun za den, nová předplacená karta Vodafonu hlídá rozpočet

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 7. 2019 15:30 1

Od 1. srpna uvede Vodafone na trh novou Předplacenou kartu 30. Minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat budou stát vždy 3 koruny. Tyto ceny ovšem platí pouze do chvíle, než zákazník utratí za den 30 korun. Pak už získá až do půlnoci neomezené volání a SMS do všech sítí a současně 300 MB dat zdarma.

Reklama

Jsou dny, kdy telefon téměř nepoužívají, ale pak dny, kdy ho nedají z ruky. Právě v takových dnech se zákazníci obávají, že svůj kredit příliš rychle utratí, a to jim svazuje ruce. Na trhu předplacených karet jsou buď nabídky, kdy zákazník platí vyšší jednotkové ceny, nebo si musí aktivovat výhodnější balíčky služeb, které však mají dlouhodobější platnost.

„Kdo nepotřebuje používat telefon, tak peníze neutratí. A kdo zrovna potřebuje hodně volat, psát nebo datovat, nezaplatí více než 30 korun za den,“ řekl Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic

Maximálně 30 korun za den, nová předplacená karta Vodafonu hlídá rozpočet
i Zdroj: PCTuning.cz

Zákazník si tak může vybrat, jestli chce využívat neomezené služby, nebo optimalizovat svoji útratu. Do denního limitu 30 korun se počítá volání, SMS zprávy a data v rámci České republiky a roamingové Zóny 1. Sledovat průběžnou denní útratu lze v aplikaci Můj Vodafone, jakmile za den zákazník využije služby v hodnotě 30 korun, dostane informační SMS zprávu o získání výhod.

Nová Předplacená karta 30 bude od srpna k dostání v prodejnách a také eShopu Vodafone. Na kartě bude přednabitý kredit 200 korun a cena karty bude také 200 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama