huawei-mate-30-pro-nabidne-pokrocile-snimani-obliceje
Novinka Huawei Mate 30 Pro nabídne pokročilé snímaní obličeje

Huawei Mate 30 Pro nabídne pokročilé snímaní obličeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 7. 2019 14:00

Letos na podzim se dočkáme premiéry série chytrých telefonů Huawei Mate 30. Nejvybavenějším bude model Mate 30 Pro, který zatopí nejlepší konkurenci, tedy novým iPhonům a Galaxy S10+. Jak tento smartphone bude vypadat, naznačuje fotografie čelního skla.

Reklama

Spolehlivý twitterový účet Ice universe, který pravidelně na webu „propálí“ co může, přichází tentokrát s kvalitními snímky čelní strany chystaných huaweiů Mate 30 a Mate 30 Pro. Pakliže jsou fotografie autentické, tak u obou telefonů nebude chybět moderní 3D skenování obličeje s infrapřísvitem pro odemčení i ve tmě.

Nový Mate 30 Pro bude představovat to nejlepší z dílen čínského gigantu. Displej smartphonu má mít úhlopříčku 6,71 palce, vysoké rozlišení a bude zahnutý, telefonu nemá chybět ani bezdrátové dobíjení. Přítomna bude odolnost vůči vodě a prachu (IP68) a obří baterie (4 200 mAh) s podporu rychlého nabíjení s výkonem až 55 Wattů.

Huawei Mate 30 Pro nabídne pokročilé snímaní obličeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Brutální výkon telefonu propůjčí čipová sada Kirin 985 (990), kterou doplní až 12 GB RAM a minimálně 256GB úložiště. Vylepšení oproti modelu Mate 20 Pro se dočká i úžasný fotoaparát: hlavní snímač Sony IMX6xx s rozlišením 40 Mpx má mít objektiv se světelností f/1.5, doplní ho periskopická kamerka schopná desetinásobného hybridního zoomu s rozlišením 8 Mpx a ToF senzor pro zaznamenávání informací o hloubce scény. Velkým vylepšením projde širokoúhlý snímač, který nabídne rozlišení 40 megapixelů.

Dále bychom se měli dočkat operačního systému Android Q s nadstavbou EMUI 10 a podpory ultrarychlého 5G internetu. Představení telefonů Huawei série Mate 30 Pro se dočkáme už v říjnu.

Huawei Mate 30 Pro nabídne pokročilé snímaní obličeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama