evolveo-robotrex-h9-ovladejte-vysavac-mobilnim-telefonem
Novinka Evolveo RoboTrex H9: Ovládejte vysavač mobilním telefonem

Evolveo RoboTrex H9: Ovládejte vysavač mobilním telefonem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 7. 2019 12:00

Evolveo rozšiřuje svoji nabídku robotických vysavačů o nový model RoboTrex H9, který se ovládá pomocí jednoduché mobilní aplikace. Mezi jeho další přednosti patří gyroskopická navigace, možnost stírání vodou a také HEPA filtrace nebo vysokokapacitní baterie.

Reklama

Díky mobilní aplikaci máte vysavač RoboTrex H9 plně pod kontrolou. Vysavač je vybaven WiFi modulem, který zajistí připojení do vaší domácí sítě a přes mobilní aplikaci ve vašem telefonu nebo tabletu pak můžete vysavač ovládat odkudkoliv. Aplikace umožňuje mimo jiné jeho spuštění v různých režimech úklidu, nastavení tří úrovní síly vysávání, kontrolu již uklizeného prostoru na virtuální mapě, nastavení plánovaného úklidu či najití vysavače. Zároveň vás informuje o úrovni nabití baterie nebo o statusu v jakém se robot momentálně nachází. Vysavač umožňuje naplánovat úklid na libovolnou dobu a libovolný den v týdnu a zajistit tak úklid bez vaší přítomnosti. Mobilní aplikace je v českém jazyce a je určena pro operační systémy Android a iOS.

Evolveo RoboTrex H9: Ovládejte vysavač mobilním telefonem
i Zdroj: PCTuning.cz
Evolveo RoboTrex H9: Ovládejte vysavač mobilním telefonem
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky chytré navigaci vysavač nepřejíždí opakovaně stejná místa a dokáže tak rychle uklidit členité prostory domu nebo bytu. Po ukončení úklidu se vysavač vrátí zpět do nabíjecí základny. Velká kola zajistí přejíždění překážek až do výše 15 mm a umožní tak i překonání dveřních prahů a přechodových lišt. Vysavač je navíc vybaven senzory proti pádu ze schodů a proti nárazu. Čidla tak zabrání pádu vysavače ze schodů a podest.

Evolveo RoboTrex H9: Ovládejte vysavač mobilním telefonem
i Zdroj: PCTuning.cz

Vysavač je vybaven i speciální ochranou 2 500mAh baterie, která po nabití přestane dodávat energii a zabrání tak přebíjení baterie. Po skončení úklidu se robot automaticky vrátí do nabíjecí základny a začne se nabíjet. Třístupňová filtrace s HEPA filtrem pak pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče či zvířecí alergeny. Zabraňuje také úniku drobných částeček prachu zpět do vzduchu.

Robotický vysavač Evolveo RoboTrex H9 je dostupný za koncovou cena 6 990 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama