stahujte-zdarma-hry-this-war-of-mine-a-moonlighter
Novinka Stahujte zdarma hry This War of Mine a Moonlighter!

Stahujte zdarma hry This War of Mine a Moonlighter!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 7. 2019 11:00

Už jste si určitě zvykli, že Epic Games Store pravidelně rozdává hry úplně zadarmo. A jinak tomu není ani tento týden. Tentokrát jsou bezplatně ke stažení rovnou dva tituly – válečný This War of Mine a pixelartový Moonlighter.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store pokračuje v nastoleném trendu a tak opět nabízí zajímavé herní tituly úplně zdarma.

Prvním je This War of Mine, což je survival hra viděná pohledem z boku, která je jiná jak v porovnání s ostatními hrami od 11-bit Studios, tak i s ostatní herní produkcí. Herní prostředí je ponořené do temných barev a jakoby šrafované. To hře propůjčuje naprosto jedinečný styl, který se pak přelévá i do hratelnosti.

Cílem hráče je starat se o skupinku lidí, kteří uvízli ve válečné zóně a to bez pití, bez jídla, bez léků a jakékoliv pomoci. Vedle podvýživy, nebo například zimy (smrt je permanentní), jsou největšími nepřáteli vaší skupinky samotní lidé. Ne že by vás ohrožovali schválně, jak to u lidí v některých hrách bývá zvykem, i na druhé straně barikády se však ukazuje nezměrná touha po přežití.

Stahujte zdarma hry This War of Mine a Moonlighter!
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhou hrou zdarma je akční RPG Moonlighter, která vsází na líbivou barevnou pixelartovou grafikou. Ve hře se ujímáte role Willa, obyčejného chlapíka pocházejícího z dlouhé linie obchodníků, který bude vyrážet do nebezpečných dungeonů za lupem, který si pak bude muset adekvátně nacenit a hlavně nějak udat svým zákazníkům.

Obě hry stahujte z odkazu zde. Závěrem připomínáme, že k získání This War of Mine a Moonlighter potřebujete účet na Epic Store a když si hry přidáte do knihovny, zůstanou vám už napořád.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama