sennheiser-sp-30-je-kvalitni-reseni-pro-konferencni-hovory-v-kancelari-i-na-cestach
Novinka Sennheiser SP 30 je kvalitní řešení pro konferenční hovory v kanceláři i na cestách

Sennheiser SP 30 je kvalitní řešení pro konferenční hovory v kanceláři i na cestách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2019 11:00

Pomocí dvou mikrofonů zapojí novinka do konverzace až osm účastníků, a navíc odstraní ozvěnu i okolní ruchy. S připojením pomocí bluetooth či USB-C je zahájení telekonference dílem okamžiku.

Reklama

Společnost Sennheiser představila vrcholný model mobilního konferenčního komunikátoru SP 30. Ten díky dvěma mikrofonům s dlouhým dosahem umožní bezproblémovou komunikaci za všech okolností bez ohledu na okolní ruchy či ozvěnu. Duplexní režim navíc zajistí souběžný hovor na obou stranách spojení. Samozřejmostí je bezdrátové připojení pomocí technologie bluetooth, ale nechybí ani USB připojení. To ocení především uživatelé při internetových konferenčních hovorech skrze počítače se systémem Windows i MacOS. Připojení smartphonu pak usnadní NFC.

Pro bezdrátové připojení je navíc možné zvolit, zda se bude telefon připojovat automaticky či ručně. Výhodou druhé varianty je snadné sdílení komunikátoru mezi všemi zaměstnanci. Novinka potěší také perfektním zpracováním a výdrží 18 hodin na jedno nabití. Možnost zpříjemnit si pracovní povinnosti poslechem hudby je pak příjemným bonusem.

Sennheiser SP 30 je kvalitní řešení pro konferenční hovory v kanceláři i na cestách
i Zdroj: PCTuning.cz

Mikrofony s dlouhým dosahem a funkcí potlačení okolních ruchů i ozvěny doplňuje reproduktor s nízkým zkreslením, který je optimalizovaný pro přirozenou reprodukci lidského hlasu. Srozumitelný konferenční hovor tak údajně není problém ani v taxíku cestou na letiště. Na kvalitu hovoru má nezanedbatelný vliv i odladěný duplexní režim. Ten eliminuje nutnost se při hovoru střídat, kterou známe z běžných hlasitých handsfree. V případě Sennheiser SP 30 mohou obě strany mluvit současně.

Sennheiser SP 30 je kvalitní řešení pro konferenční hovory v kanceláři i na cestách
i Zdroj: PCTuning.cz

Komunikátor se vyznačuje i elegantním designem a promyšlenou konstrukcí. Propojovací USB-C kabel se snadno skryje do integrovaného navíječe na spodní straně stejně jako redukce na konektor USB-A. Technologie NFC umožňuje okamžité připojení k telefonu pouhým přiložením k horní straně zařízení, kde jsou rozmístěny i všechny ovládací prvky. Uživatel má tak vše okamžitě při ruce. S rozměry 120 × 37 mm přitom zařízení snadno přenesete kamkoli.

Cena a dostupnost

Sennheiser SP 30 je dostupný na webových stránkách www.senheiser.cz a u vybraných partnerů za cenu 5 900 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama