nabijecku-si-k-note-10-budete-muset-dokoupit
Novinka Nabíječku si k Note 10+ budete muset dokoupit

Nabíječku si k Note 10+ budete muset dokoupit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 7. 2019 18:00 6

Zkraje srpna se dočkáme premiéry modelu Note 10, a to hned ve dvou variantách. Už nějakou dobu se proslýchá, že nové nejlepší samsungy dostanou kromě jiného i rychlejší dobíjení baterie, což je bezesporu výborná zpráva. Podle dosavadních zpráv novinky měly podporovat až 45W rychlodobíjení. Nyní však vyšlo najevo, že přímo v základním balení obou smartphonů ale bude připraven adaptér „pouze“ pro zrychlené 25W nabíjení.

Reklama

Tento výkon dobíjení akumulátoru má být maximem pro levnější model Note 10, varianta Note 10+ však nabídne téměř dvojnásobně rychlé nabíjení s výkonem 45 Wattů. Výkonnější adaptér si uživatelé ale budou muset dokoupit zvlášť.

Pakliže se tato spekulace potvrdí, peněženka lidí, kteří svá zařízení budou chtít dobíjet opravdu velmi rychle, docela zapláče. Novou 45W nabíječku už totiž evidují někteří prodejci ve svých e-shopech s cenovkou 50 euro, což je zhruba 1 300 Kč. S vysokou očekávanou cenou Note 10+ (cca 29 tisíc) se zamýšlený záměr Samsungu jeví přinejmenším jako sprostý…

Nabíječku si k Note 10+ budete muset dokoupit
i Zdroj: PCTuning.cz

Nabíječku si k Note 10+ budete muset dokoupit
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama