transcend-350v-nove-pametove-karty-pro-praci-v-extremnich-podminkach
Novinka Transcend 350V: Nové paměťové karty pro práci v extrémních podmínkách

Transcend 350V: Nové paměťové karty pro práci v extrémních podmínkách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 7. 2019 17:30

Firma Transcend představila nové paměťové karty microSDXC 350V. Určeny jsou primárně navrženy pro použití v kamerách do automobilů a kamerách používaných do monitoringu. V obchodech je najdete ve dvou kapacitních verzích: 64 GB a 128 GB.

Reklama

Nosiče ze série microSDXC 350V pracují v rychlostní třídě UHS-I a splňují požadavky na rychlost U1 a Class 10, díky čemuž umožňují bez problémů nahrávat obraz v kvalitě Full HD. Karty dosahují rychlosti čtení do 100 MB/s a zápisu do 45 MB/s.

Nové modely mají specifikovanou hodnotu TBW (Terabytes Written) o velikosti 170 TB. Tento parametr označuje velikost dat, která mohou být uložena na nosiči po celou dobu jeho použití. Díky tomu jsou ideální pro použití v kamerách do automobilů a systémech pro monitoring, kde je předpokladem práce po dlouhou dobu. Dle výrobce užíváním karty microSDXC 350V pro zápis standardní rychlostí 8 MB/s po dobu 24 hodin, 7 dní v týdnu, můžete zaznamenávat data nepřetržitě po dobu 33 měsíců (v případě verze 64 GB) nebo dokonce 66 měsíců (v případě verze 128 GB).

Prezentované nosiče byly navrženy tak, aby při použití vydržely nepříznivé podmínky. Jsou tedy odolné proti vodě, rentgenovému záření, elektrostatickým výbojům a otřesům. Vydrží 10 000 cyklů vložení a vyjmutí z/do zařízení a mohou pracovat v širokém teplotním rozsahu od -25°C do 85°C. Uživatelé během jejich používání navíc mohou využívat specializovaný software RecoveRx. Jedná se o bezplatný nástroj umožňující obnovení dat. Umožňuje vyhledávat v paměti zařízení stopy po smazaných souborech, včetně digitálních fotografií, dokumentů, hudby a filmů.

Karty microSDXC 350V jsou již dostupné v obchodech v cenách 650 Kč za verzi 64 GB a 900 Kč za verzi 128 GB.

Transcend 350V: Nové paměťové karty pro práci v extrémních podmínkách
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama