xbox-game-pass-se-v-cervenci-rozroste-o-metal-gear-solid-v-a-dalsi
Novinka Xbox Game Pass se v červenci rozroste o Metal Gear Solid V a další

Xbox Game Pass se v červenci rozroste o Metal Gear Solid V a další

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 7. 2019 13:30

Společnost Microsoft nadále rozšiřuje nabídku katalogu služby Xbox Game Pass. V následujících dnech se hráči dočkají hned pěti titulů, které je pořádně zabaví. Upozornil na to web Polygon.

Reklama

Prvním přírůstkem do Xbox Game Pass je Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, což je poslední díl vojensko-konspiračně-špionážní akce, kde se spolu mísí alternativní realita a nadpřirozené jevy. Děj hry se odehrává přesně devět let po událostech z předchozího dílu Ground Zeroes. Nic není jako dřív, velitelství, základna a dokonce i mateřská báze padli a hlavní hrdina Snake začíná společně s ostřelovačkou Quiet hledat nejrůznější odpovědi. Dalším titulem ve stále početnější nabídce herní služby Microsoftu je RPG Banner Saga 3, které se odehrává se ve světě inspirovaném vikingskou mytologií.

Do katalogu se dostane v červenci i For the King, což je směs strategie, JRPG bojovky a Roguelike, a dále také bojový titul Killer Instinct: Definitive Edition a známá akční hra Resident Evil 4, ve které budete kosit zástupy nemrtvých.

  • 18. července - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (konzole a Ultimate) a Banner Saga 3 (PC, konzole, Ultimate)
  • 25. července - For the King (PC, konzole, Ultimate), Killer Instinct: Definitive Edition (PC, konzole, Ultimate) a Resident Evil 4 (konzole, Ultimate)

Xbox Game Pass se v červenci rozroste o Metal Gear Solid V a další
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama