honor-9x-dorazi-pristi-tyden-jakou-vybavu-nabidne
Novinka Honor 9X dorazí příští týden. Jakou výbavu nabídne?

Honor 9X dorazí příští týden. Jakou výbavu nabídne?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 7. 2019 13:00

Zhruba týden zbývá do premiéry nového chytrého telefonu značky Honor. Půjde o model 9X, o kterém víme, že zaujme slušným výkonem, dlouhou výdrží na baterii a také kvalitním fotoaparátem.

Reklama

K představení Honoru 9X zbývá ještě několik dní, informací o telefonu však už máme dostatek. Novinka má dle dřívějších zpráv nabízet zbrusu nový procesor Kirin 810 s grafikou Mali-G52 MP6, která je o 162 procent výkonnější než GPU u staršího Kirinu 710. Výkonu pro hraní náročných her tak smartphone bude mít dostatek.

Displej Honoru 9X doroste do velikosti 6,59 palce a v jeho středu v horní části najdeme výřez pro 20Mpx selfie kamerku. Zadní strana se pak stane útočištěm pro trojitý fotoaparát s 24Mpx primárním a 8Mpx sekundárním snímačem a 2Mpx senzorem hloubky.

Pro data a operační systém Android Pie s nadstavbou Magic UI bude připraveno 256GB úložiště, kapacita RAM má být 8 GB a čekat máme i podporu pro microSD karty. Dlouhou výdrž zajistí baterie o kapacitě 4 000 mAh s podporou 10W rychlodobíjení.

Více o telefonu Honor 9X se dozvíme 23. července, kdy dojde k jeho představení. Novinka bude podle očekávání nejprve uvedena v Číně. Na další trhy se dostane až později v tomto roce.

Honor 9X dorazí příští týden. Jakou výbavu nabídne?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama