cooler-master-predstavuje-prenosnou-pc-skrin-mastercase-h100
Novinka Cooler Master představuje přenosnou PC skříň MasterCase H100

Cooler Master představuje přenosnou PC skříň MasterCase H100

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 7. 2019 11:30

Společnost Cooler Master uvádí na trh počítačovou skříň MasterCase H100. Nový mini-ITX model byl navržen pro využití jako přenosný herní počítač, malý počítač do obývacího pokoje nebo jen pro samotnou redukci potřebného místa v porovnání s klasickými skříněmi.

Reklama

Alternativa v cestovní velikosti plně ctí industriální konstrukci, resp. všudypřítomnou mřížku typickou pro sérii H. Nabízí v porovnání s drobnou skříní ohromný 200mm RGB ventilátor vpředu, což umocňuje až extrémní designové kombinace. Je zapuštěn hlouběji a využívá typické jemné mřížky před ním, aby zajistil volné proudění vzduchu a zefektivnil následné čištění a celkovou údržbu. Mřížka pokrývá celý přední a část vrchního panelu, zatímco jeho zbytek je využit na důmyslně uloženou rukojeť.

Cooler Master představuje přenosnou PC skříň MasterCase H100
i Zdroj: PCTuning.cz

Na první pohled malá počítačová skříň se překvapivě pyšní vysokou kapacitou pro uložení disků, z čehož mohou těžit systémy postavené pro domácí kino (filmy) nebo multimediální centrum. Celková kapacita činí čtyři SSD nebo tři SSD a jeden pevný disk. Zároveň nabízí dostatek prostoru pro standardní grafické karty o délce 210 mm, chladiče procesorů o výšce 83 mm a ATX napájecí zdroje.

Cena a dostupnost

Cooler Master MasterCase H100 bude dostupná za doporučenou koncovou cenu 65 euro (1 650 Kč) v průběhu července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama