pakistansky-politik-si-spletl-realitu-se-zabery-ze-hry-gta-5
Novinka Pákistánský politik si spletl realitu se záběry ze hry GTA 5

Pákistánský politik si spletl realitu se záběry ze hry GTA 5

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 7. 2019 15:00 4

Pákistánský politik Khurram Nawaz Gandapur baví internet. Na svém twitterovém účtu v minulých dnech s maximální vážností pochválil pilota letadla, které se málem srazilo s cisternou na přistávací dráze. Bohužel si nevšiml, že jde o scénu z GTA 5.

Reklama

Jak se Gandapur k videu dostal, není jasné. Nejspíše na něj narazil na YouTube, kam ho letos v červnu nahrál uživatel The UiGamer. Klip ukazuje modelovou situaci, při které se přistávající Airbus A380 jen těsně vyhne cisterně, která znenadání přijede na přistávací plochu. Pákistánského politika událost zaujala natolik, že pilota pochválil za zázračný manévr, díky kterému se podařilo vyhnout velkému neštěstí. Gandapur se za své vyjádření stal okamžitě terčem posměchu a ačkoli svůj příspěvek raději ihned smazal, uživatelé si ho stihli ofotit a tak příběh o hrdinském pilotovi žije dál.

Nejde přitom o první ostudu pákistánských politiků. Před nedávnem vyšlo najevo, že ministr Shaukat Yousafzai živě přenášel svůj brífink na Facebook za zapnutým kočičím filtrem, na hlavě mu tak po celou dobu přenosu vězela růžová ouška.

Pákistánský politik si spletl realitu se záběry ze hry GTA 5
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama