huawei-mate-30-pro-nakonec-kruhovy-modul-fotoaparatu-nedostane
Novinka Huawei Mate 30 Pro nakonec kruhový modul fotoaparátu nedostane

Huawei Mate 30 Pro nakonec kruhový modul fotoaparátu nedostane

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 7. 2019 11:30

Do představení chytrého telefonu Mate 30 Pro zbývá ještě hodně času, informací o chystaném top modelu Huaweie však již máme dostatek. V uplynulých dnech se objevila zpráva, že na zadní straně smartphonu najdeme kruhový modul fotoaparátu s netradičně rozestavěnou čtveřicí snímačů, připomínající staré Lumie. Nyní se však zdá, že tato spekulace nebyla pravdivá.

Reklama

Nejnovější únik obrázků, na kterých lze pozorovat ochranná pouzdra pro Mate 30 Pro, totiž ukazuje, že modul fotoaparátu bude mít podlouhlý obdélníkový tvar se zaoblenými rohy; naváže tak na zadní stranu současného Mate 20 Pro. Telefon by měl přitom nabídnout hned čtveřici špičkových fotoaparátů. Oproti modelu Mate 20 Pro bude přítomen tentokrát i takzvaný „time-of-flight“ senzor sloužící pro přesné určení vzdálenosti snímaných objektů.

Z dřívějších zpráv dále víme, že výrobce Mate 30 Pro osadí rychlým 90Hz AMOLED displejem o velikosti 6,71 palce, v jehož levém horním rohu najdeme dva průstřely pro selfie kamerky. O vysoký výkon zařízení se postará zbrusu nový 7nm čipset Kirin 985, který bude spolupracovat s 5G modemem Balong 5000.

Huawei Mate 30 Pro nakonec kruhový modul fotoaparátu nedostane
i Zdroj: PCTuning.cz

Telefon by měl disponovat i superrychlým 55W drátovým nabíjením a chybět nemá ani vylepšené 10W reverzní bezdrátové dobíjení pro nabíjení dalších zařízení, např. sluchátek nebo smartphonů.

Představení telefonu Huawei Mate 30 Pro se pravděpodobně dočkáme v říjnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama