blizi-se-premiera-herni-smartphonu-asus-rog-phone-2
Novinka Blíží se premiéra herní smartphonu ASUS ROG Phone 2

Blíží se premiéra herní smartphonu ASUS ROG Phone 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2019 16:30

ASUS pracuje na dlouho očekávaném nástupci smartphonu ROG Phone. Nový herní telefon svým majitelům nabídne špičkový výkon, skvělý displej a unikátní systém chlazení. Ohlášen bude oficiálně 23. července na speciální akci k uvedení produktů řady ROG. O telefonu samotném víme už téměř vše. Nyní se dostala na veřejnost informace o výkonu nabíjení.

Reklama

Údaj z certifikace, na kterou upozornil server GSMArena, dopředu prozrazuje, že se dočkáme nabíjení s výkonem 30 wattů. Původní ROG Phone disponoval dobíjením s úplně stejným výkonem. Žádné změny k lepšímu v této oblasti si pro nás tedy výrobce nepřipravil, což je škoda.

Už delší dobu víme, že ROG Phone 2 bude nadupané zařízení, které potěší všechny hráče. Srdcem smartphonu se stane to nejlepší z dílen společnosti Qualcomm, tedy čipová sada Snapdragon 855 s osmijádrovým procesorem a grafickou jednotkou Adreno 640. Ta bude mít k dispozici přinejmenším 8 GB operační paměti a až 512GB úložiště.

Špičkový výkon ROG Phone 2 bude možné využít především u náročných her, jako jsou PUBG a Fortnite. Aby se telefon během hraní nepřehříval, bude možné na jeho zadní stranu přidělat speciální chladicí modul s aktivním ventilátorem. Tuto možnost nabízela už první generace ROG Phone.

Na čelní straně telefonu se bude nacházet velký displej s jemným rozlišením Full HD+ a vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz (první ROG Phone měl 90Hz panel) pro ještě lepší zážitek z hraní.

Blíží se premiéra herní smartphonu ASUS ROG Phone 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama