chytra-vaha-truelife-fitscale-w5-bt-si-rozumi-s-androidem-a-ios
Novinka Chytrá váha TrueLife FitScale W5 BT si rozumí s Androidem a iOS

Chytrá váha TrueLife FitScale W5 BT si rozumí s Androidem a iOS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2019 12:30

Na českém trhu se začala prodávat unikátní osobní váha TrueLife FitScale W5 BT. Zváží nejen vaši tělesnou hmotnost, ale umí sledovat i dalších 14 údajů. Díky ní se dozvíte i podíl tuku, vody nebo kostí v těle a také hmotnost svalů. K tomu využívá tzv. biometrickou impendanční analýzu (BIA), technologii, kterou používají i vrcholoví sportovci.

Reklama

Do FitScale W5 BT lze uložit profily až osmi uživatelů, především členů rodiny, ale i přátel, s nimiž se prostřednictvím přidružené mobilní aplikace můžete vzájemně motivovat a plnit výzvy související se zdravým životním stylem. Kromě výzev a porovnávání s ostatními naleznete v aplikaci i vlastní detailní grafy, úplnou historii měření a různé jiné nástroje. Jako určitou nadstavbu pak dostanete i virtuálního trenéra, se kterým budete moci nastavit vaše cíle a sledovat jejich plnění. Prostředí aplikace je navíc zcela lokalizované do češtiny.

TrueLife se u své osobní váhy FitScale W5 BT drží osvědčeného minimalistického designu. Jednoduchý bílý čtverec se zaoblenými rohy je nahoře tvořen prémiovým tvrzeným sklem a dole doplněn o čtveřici protiskluzových bodů pro maximalizaci bezpečí. Váha měří s přesností na dvě desetiny kilogramu (s nosností 180 kg), takže se nemusíte bát nepřesných výsledků. Navíc pak veškerá data, která o vás ukládá, můžete libovolně přenášet do jiných fitness aplikací a platforem (třeba FitBit nebo Google Fit), a tam s nimi dále pracovat.

Chytrá váha TrueLife FitScale W5 BT si rozumí s Androidem a iOS
i Zdroj: PCTuning.cz

Chytrá váha TrueLife FitScale W5 BT si rozumí s Androidem a iOS
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro doplnění je ještě třeba uvést, že se zařízeními běžícími na operačním systému Android nebo iOS spolupracuje váha TrueLife FitScale W5 BT prostřednictvím technologie bluetooth a pohání ji mikrotužkové baterie (AAA).

TrueLife FitScale W5 BT zakoupíte za doporučenou cenu 2 199 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama