v-cr-se-zacina-prodavat-chytry-naramek-xiaomi-mi-band-4
Novinka V ČR se začíná prodávat chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4

V ČR se začíná prodávat chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2019 18:00

Značka Xiaomi v České republice uvádí svůj nejnovější přírůstek na poli chytrých fitness náramků, model Mi Band 4. Novinka se chlubí hlavně velkou výdrží baterie, novými možnostmi ovládání a barevným AMOLED displejem.

Reklama

V porovnání s předchůdcem nabízí Mi Band 4 větší displej. Konkrétně použil výrobce 0,95palcový barevný AMOLED panel s rozlišením 240 × 120 pixelů, který je umístěný na vyjímatelném středu. Xiaomi připravilo pro tento displej 60 různých barevných témat, takže se vám hned tak neokouká. I přes jisté změny v designu je použitý gumový náramek kompatibilní s třetí generací.

Zařízení přichází na trh v rozměrech 17,9 × 46,9 × 12 mm a s hmotností 22 gramů, a to včetně integrované baterie s kapacitou 135 mAh, která má zajistit výdrž až 20 dní. Voděodolnost výrobce udává na 5 ATM.  S náramkem si tedy bez problémů zaplavete nebo si ho bez obav můžete vzít do vany.

V ČR se začíná prodávat chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Oproti svým předchůdcům nabízí Mi Band 4 více možností ovládání, které je navíc díky podpoře gest dostatečně intuitivní. K novinkám patří zavedení ovládání hudby. Náramek je možné spárovat s jakýmkoliv zařízením na operačních systémech Android (4.4 a novější) nebo iOS (9.0 a novější) a komunikace probíhá prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth verze 5.0 BLE. Krom toho umí Mi Band 4 také ukazovat čas, počasí, ušlé kroky nebo notifikace z aplikací.

Cena a dostupnost

Xiaomi Mi Band 4 přichází na trh v základním černé provedení s černým páskem za cenu 1 290 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama