vime-kdy-samsung-predstavi-ocekavany-galaxy-note-10
Novinka Víme, kdy Samsung představí očekávaný Galaxy Note 10

Víme, kdy Samsung představí očekávaný Galaxy Note 10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2019 14:30

Největší výrobce mobilních telefonů, Samsung Electronics, zveřejnil upoutávku k nadcházející akci, na které představí špičkový Galaxy Note 10. Premiéra telefonu se uskuteční na Unpacked Eventu v New Yorku.

Reklama

Letošní generace phabletu Galaxy Note s pořadovým číslem deset bude oficiálně představena ve středu 7. srpna. Akce se má odehrát ve známém brooklynském centru Barclays.

Na sobě nezávislé zdroje už delší dobu informují o tom, že se letos dočkáme rovnou čtyř modelů spadajících do série Note 10. Konkrétně základní verze s 6,28palcovým displejem a vybavenější verze Plus s 6,75palcovou obrazovkou, ty pak doplní jejich varianty s podporou 5G sítí.

Prakticky jistá je u telefonů přítomnost procesoru Snapdragon 855, respektive Exynos 9825 pro evropskou verzi. Chybět nebude ani pro řadu Note typické dotykové pero S-Pen nebo fotoaparát tvořený minimálně trojicí čoček.

Některé zprávy pak také naznačují, že Galaxy Note 10 bude prvním špičkovým samsungem, u něhož se nedostane na tradiční 3,5mm jack konektor pro sluchátka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama