v-katalogu-xbox-game-pass-se-nove-objevi-worms-a-dalsi-hry
Novinka V katalogu Xbox Game Pass se nově objeví Worms a další hry

V katalogu Xbox Game Pass se nově objeví Worms a další hry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 7. 2019 12:00

Společnost Microsoft nadále rozšiřuje nabídku katalogu svoji herní služby Xbox Game Pass. I tentokrát se hráči dočkají hned několika titulů, které je pořádně zabaví. Upozornil na to web Windows Central.

Reklama

Prvním společným přírůstkem v katalogu her pro konzole a počítače je titul My Time at Portia, který vás odvede vás do světa zázraků, na které jen tak nezapomenete. Další hrou jsou populární Worms W.M.D, což je poslední díl slavné červí série. Hra obsahuje přes 80 zbraní a nástrojů a také crafting. Novinkou oproti předchozím dílům jsou i budovy určené ke schování červů a dopravní prostředky, kdy hráč může nasednout do tanku či vrtulníku a kromě přesunu po mapě může prostředek využít k útoku na protivníka.

V katalogu Xbox Game Pass se nově objeví Worms a další hry
i Zdroj: PCTuning.cz

Dále nesmíme zapomenout zmínit hru Banner Saga 3, která se odehrává ve světě inspirovaném vikingskou mytologií, plošinovku Gonne od společnosti Art in Heart nebo adventuru Yoku's Island Express.

Pouze na počítačích si předplatitelé Xbox Game Pass pak zahrají 2D tituly Undertale a Unavowed, adventuru Timespinner, tahové RPG RPG For The King a také známou českou logickou hru Machinarium od studia Amanita Design.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama